Bărbații și Game of Thrones

Fetelor, dacă până acum credeați că inamicul numărul unu este fotbalul, țin să vă anunț că avem unul nou când vine vorba de atenția primită de la bărbați. Ultimul sezon din Game of Thrones.

Scriam de dimineață un intro pentru un proiect. I-l trimit colegului meu și îl întreb dacă e ok. Îmi zice ”GoT, după”. Am rămas mută. Ca să ne înțelegem, erau cinci rânduri. Aproximativ 20 de secunde de atenție. Plus de spus ”e ok”, sau ”nu e ok”.

Până de curând credeam că nenorocirea aia de campionat de fotbal care durează toată vara și care, doamne ajută, e doar la fiecare patru ani, este o perioadă de chin pentru noi. Practic, în vara aia trebuie să ne scoatem din sistem întrebarea ”ne vedem în seara asta?” pentru că răspunsul o să fie veșnic ”scuze, fotbal cu băieții”. Mă rog, sau varianta fără scuze, depinde ce ai acasă.

Trecând peste, noua bubă e ultimul sezon din Game of Thrones. Stăteam pe scaun și îmi imaginam următoarea situație. Se ia una bucată bărbat și se pune pe canapea, în fața televizorului, de preferat la o secvență în care Jon Snow iar face pe eroul, sau in care Daenerys e dezbrăcată, după preferințe.
S-a terminat, poți să te duci acasă. Nu contează dacă te învârți pe lângă în curul gol, nu contează dacă ai chiloții aia buni, sau dacă ești toată numai dantelă, nu contează nici măcar dacă îi aduci o bere. E un moment în care ai putea să mergi cu altul în camera de lângă și specimenul de pe canapea nu s-ar prinde.

În timp ce tu aștepți pe marginea patului, cam așa

El arată cam așa

Cred că singura variantă ca să arunce un ochi la tine ar fi să începi să scuipi foc pe gură și să zbieri ”dracarys”, dar garantez nimic.
Mai avem o săptămână în care trebuie să ne ținem tari, iar apoi propun un maraton de ”Sex and the City”, sau de ”Neveste Disperate”. Să fim chit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *