Ce v-o fi plăcând să vă pozați despuiate, nu știu

Ca o tipă a cărei viață socială nu e deloc strălucită, belesc ochii des pe Facebook și pe Instagram. E imposibil să nu dau de câte o poză cu una care a simțit nevoia să își pună o poză în sutien sau în lenjerie intimă.

Stau, mă uit ca proasta și nu înțeleg. Cum sunt curioasă de fel, mă uit și la comentarii. Tot felul de conturi dubioase, tipi care au poză de profil cu abdomenul lucrat la sală, arabi și bătrânei care au prins rapid ocazia să saliveze cât coboară nevasta să își ia pensia. ”Bombă”. ”Ce bună ești”. ”Mamă mamă ce fetiță”.
Și mai șocant e că lor le place. Zici că le-a comentat Brad Pitt.

Să nu îmi săriți în cap cu clișee de tipul ”femeilor nu ar trebui să le fie rușine să își expună corpul”. Aici nu e vorba de rușine, ci de faptul că nu toți cretinii ar trebui să aibă acces la tine. Poate că Fănel ți-a dat un mesaj în care ți-a spus că ești bună și că i-ar face plăcere să te cunoască, dar te asigur că atunci când o să iasă la bere cu băieții o să spună ”frate, am vorbit cu aia. Pun pariu că dacă ies cu ea și pun cheile de la BMW pe masă se udă”.

Eu apreciez femeile care se iubesc și cărora nu le e rușine cu corpul lor. Dar este o diferență între a poza senzual și a emana ”SEX” prin toți porii. De exemplu, acum câțiva ani, când aveam cu 10 kilograme mai mult, îmi era rușine cu mine. Da, acum sunt slabă și foarte mulțumită cu mine. Oi fi eu defectă, dar nu arăt asta prin poze în curul gol pe Instagram. O arăt chiar dacă sunt îmbrăcată de la glezne până la gât, că se vede în atitudine, în mișcări, în comportament.

Cred că fetele astea se uită la pozele modelelor, sau ale vedetelor celebre (mă refer la nivel internațional, nu la ”vedetele” din România), și au impresia că așa arată și ele.
Măi fraților, una e să pozeze Mădălina Ghenea în costum de baie, pentru Vogue, cu o echipă de profesioniști în spate, și alta e să pui tu poză în chiloți, făcută la tine în cameră, cu telefonul.

Să vă mai spun ceva. Am cunoscut într-o oarecare măsură niște tipe d-astea. Majoritatea se plâng că nu reușesc să își găsească pe cineva, că toți vor doar să ajungă în pat, iar apoi nu le mai caută. Nu o să comentez asta, dar acum ceva timp mi-a spus un bărbat o chestie care mi-a rămas în cap.
”Bărbaților le place să își imagineze. Când tu deja arăți tot, când dai totul pe tavă înainte să apuce să te cunoască, interesul dispare”.

4 thoughts on “Ce v-o fi plăcând să vă pozați despuiate, nu știu”

  1. Mda. Eu cred ca sunt niste nefericite care cauta validare, ca si baietii care-si cumpara BMW ca sa impresioneze. Ce nu inteleg fetele astea e ca nu conteaza numarul “admiratorilor”, ci calitatea lor. Iar “baetii” nu relizeaza ca o masina mare si tare nu compenseaza lipsurile pe care le au. Mie mi-ar fi mila de specimenele astea…numai ca se cred foarte smechere, asa ca nu mi-e.

    1. Clar caută validare, păcat că asta li se pare cel mai bun mod de a o găsi. Bine, probabil e și cel mai simplu să atragi câteva sute de like-uri.

  2. Asta e o alta enigma pentru mine: ce conteaza numarul de like-uri? Cu ce le ajuta? Adica…daca-ti cladesti respectul de sine pe niste like-uri, ai maari probleme cu caputzu’ :))

    1. Asta a fost singura explicație pe care am găsit-o :))) Probleme la mansardă oricum au și cu like-uri și fără

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *