Contează cadoul pentru ziua ei? DA!

Sunt două tipuri de fete, cele care mănâncă căcat că nu le pasă ce le cumperi și cele care admit că da, e important. Mă refer strict la ziua de naștere, nu de alta, dar mie îmi place teribil. În plus, trebuie să profit că încă nu îmi pasă când mai pun câte un an.

Nu mă dau modestă, dar chiar nu mă interesează prețul, firma, sau alte detalii d-astea nesemnificative. Dacă e ceva urât o să fiu bosumflată indiferent de cât ai scos din portofel.

Bun, de ce e așa important? Pentru că reflectă cât de bine cunoști persoana respectivă. E pe principiul ”ia să văd ce crede el că mi-ar plăcea”. Dacă tu ești un ignorant care n-o observă, o s-o dai în bară grav.
E ca și cum mi-ar lua mie cineva pantaloni din latex. Doamne ferește, păi ne despărțim instant dacă tu ai ajuns la concluzia că aș purta așa ceva. Sau o fustă până sub cur. Nici bătută/torturată/arsă.
Unii merg pe clasic, dar asta nu înseamnă că o să nimerești neapărat.
Ia imaginează-ți cum ar fi să-i cumperi lu’ gagică-ta o pereche de cercei, ca apoi să-ți spună că nu are găuri în urechi. Ai omis-o p-asta, a?
Sau să-i iei o pisică, când ea e alergică la păr de animale.
E ca și cum mi-ai planifica mie o excursie pe la te miri ce parc acvatic, când mie îmi e frică de apă adâncă pentru că nu știu să înot.
Lista poate continua cu eșecuri d-astea.

Acum, nu-s de acord nici cu lucrurile care se consumă și apoi se aruncă. Bine, asta doar dacă însemni ceva pentru mine și aș vrea să am ceva care să-mi amintească de tine.
Poți să-mi aduci tu cea mai a dracu’ ciocolată din lume, că tot o bag pe o parte, o scot pe alta și apoi s-a evaporat.
Poți să-mi aduci buchete cu 1000 de trandafiri, că tot e la modă, tot se ofilesc și ajung la gunoi. Cu ce rămân? Cu o poză pe Instagram ca să-și bage unghia în gât altele?

Băieți, înainte să cumpărați un cadou, gândiți-vă măcar 3 minute ce îi place fetei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *