Ne mai postăm mult mâncarea banală?

Pe bune că nu am nimic cu oamenii care postează poze cu o farfurie care arată teribil de bine, chiar mi s-a întâmplat să întreb pe cineva unde e, că nu a pus și locația.

Băi, dar când văd că postați fiecare banalitate mă întreb ce vreți să arătați. Ce bine mâncați? Că toți au o roșie și niște pâine prăjită să-și facă niște bruschete. Sau niște legume cu 3 felii de mușchi, cu #eathealthy? Nu se pune dacă o faceți o dată pe lună, pentru poză. Și vă mai și mințiți singure, colăceii tot rămân sub tricou.

Cel mai trist e când nici măcar nu arată bine. O fi gustos, nu zic, dar atunci mănâncă acolo și taci, să știe doar papilele tale gustative, nu îmi arunca mie în față chestia aia căcănie, care zici că-i vomitată.
Eu cred că unele iau prea în serios ideea bunicii, că bărbatul caută femeie de casă, care să-i gătească. N-o să se uite nimeni la profilul tău să spună ”ia uite ce tocăniță de cartofi a făcut, gata, o scot în oraș”.
Ca să nu mai spun că, mai nou, clătita clasică e de săraci, e ca la mă-ta mare la țară, dar dacă e pancake faci acolo festinul dracului. Mai pui și 3 fructe rătăcite deasupra, să dea bine, că apoi le dai de-o parte și pui gem de prune, dar asta nu mai apare în poză.

Să nu uităm de #masterchef, #măpricep, #asînbucătărie
Fata mea, când o să faci poale-n brâu să pui d-astea, nu la paste, că le face oricine. Eu înțeleg că te simți mândră. Pe bune, după ce m-am mutat de acasă și a fost nevoie să gătesc am fost foarte șocată că pot să o fac mai mult decât comestibil. Încă am în telefon o poză cu prima mea ciorbă. Dar rămâne acolo, nu umblu cu ea în frunte.

Am o tipă în listă care chiar e pasionată de gătit. Gătește foarte des, foarte mișto și îmi face plăcere să mă uit pe profilul ei. Dar la voi nu e o tematică, e #selfie, #selfie, #selfie, #selfie, #selfie, #selfie, #ouăprăjite, #selfie, #selfie, #selfie, #selfie, #selfie, #cartofiprăjiți și de la capăt.
Culmea e că fix ăstea care se văd gospodine după o tocăniță, sunt cele care distribuie citate de tipul ”dacă crezi că locul femeii e în bucătărie, înseamnă că nu ști ce trebuie să faci cu ea în dormitor”. Păi hotărăște-te, să știe și Gigel ce să facă.

Nu știu, poate sunt eu prea consecventă. Mie îmi place să fiu pe aceeași linie, nu să dau impresia că-s bipolară. Nu astăzi un bărbat și mâine altul, nu astăzi salată și mâine Kfc, nu azi #veganlife și mâine #pomanaporcului.
Acum o să vină și o să spună ”e profilul meu, postez ce vreau și dacă nu îți convine poți să-mi dai unfriend”. Exact, chiar asta fac, cred că în ultimul an am scos 1000 de persoane, pe unele le-am și blocat, să nu aibă impresia că a fost doar o eroare și să mă trezesc iar cu ei. Asta ca să observ că, peste câteva luni, și-au făcut cont fals ca să-mi transmită ce persoană nașpa sunt.

Hai, să mă scutiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *