Ne mai încingem mult nevestele?

Când aud de așa ceva fac spume. Serios, eu sunt destul de nepăsătoare, fiecare să facă ce vrea, atâta timp cât nu mă afectează pe mine, dar până la violență. Nu vreau să par părtinitoare. Ok, am înțeles, există și bărbați care și-o iau, dar cred că, cel puțin în România, situația e mai tragică invers.

Mi se pare că bărbații care dau în femei n-au coaie. E un nenorocit de abuz pentru că, norocul lor, de la mama natură au mai multă forță fizică. Mă și gândeam, eu am un metru jumate și 46 de kg. Păi mături lejer cu mine pe jos dacă vrei.
Am și eu niște nelămuriri.
Dacă gagică-ta ar fi luptător profesionist, te-ai mai băga să te dai cocoș?
Dacă ar avea forța să te lipească de perete, ai mai ridica mâna?
Cum ar fi să-ți tremure chiloții când intri în casă că ai lăsat vasele nespălate?
Cum ar fi să poată să-ți dea un pumn încât să-ți spargă nasul și să rămâi fără doi dinți?
Nasol, a? Cum ar fi să arate ca tipa asta?

Băi, mi se pare al dracului de frustrant. Bărbații au așa, ceva instinctiv, de a proteja, cel puțin așa mi se pare mie. Iar nouă ne place teribil, oricât de independente ne dăm. Atunci, cum naiba să-ți ardă una fix persoana lângă care te simți protejată? Păi rămâi fiica ploii.
Am zis, singurele palme care se acceptă sunt alea la fund. Și numai în pat. Sau, mă rog, prin boscheți, parcări, băi publice, fiecare cu preferințele lui.

Mor când îi aud pe unii că există femei care și-o merită. Dacă e s-o luăm așa, fiecare om ar merita, cel puțin o dată în viață, două palme. Hai să nu mai mâncăm căcat, că toți greșim al naibi de mult, dar mai există și înțelegere și compasiune.
A, sau mai e scuza aia supremă, ”normal că am bătut-o, că m-a înșelat”. Așa, și ce dacă? Îi faci vânt și treci la următoarea. Cred că e mai dureros pentru ea să fi fost tu ăla care n-a greșit cu nimic. Pică ea de prăpădită și o să se simtă nașpa într-un punct, te asigur. În schimb, dacă te apuci să-i umfli ochii n-o să regrete nimic, o să spună că-i mai bine așa, că a scăpat de tine.
Mă enervează și oamenii care le condamnă că stau. Eu n-am trăit așa ceva, n-am stat cu unul care să mă bată, dar pot să îmi imaginez.” Dacă mi-am luat-o grav pentru că am ieșit cu fetele și mi s-a descărcat telefonul, cine știe ce îmi face dacă plec”.

Mereu când mă duc acasă mă întreabă mamaie dacă am și eu pe cineva. Mă amuză că ea are două griji mari și late. Prima dată, îmi spune să-mi găsesc unul cu mașină, orice mașină, că știe că pe mine mă bate orice pereche de pantofi. Apoi îmi spune să nu cumva să-mi găsesc unul care să dea în mine.

Deci, ne mai încingem mult nevestele?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *