Instagramul mă-sii

Eu așa de fel nu înțeleg multe treburi, oi fi mai blondă.

Pentru mine Instagramul e o enigmă, tocmai d-asta n-am cont decât de aproximativ 4 ani. Când au băgat și nebunia aia de Instastory m-au pierdut de tot, nu vedeam de ce trebuie să știe toți ce mănânc, unde sunt și cu cine. Bine, între timp i-am mai prins gustul. Mai pun câte un selfie reușit să vedeți că-s narcisistă și câte o carte ca să mă dau deșteaptă.

Chiar mi-a spus cineva că eu pe blog sunt mai amuzantă decât în viața reală. Da! Eu tot încerc să vă explic aici de câțiva ani cât de nașpa sunt, dar mereu aveți impresia că fac mișto. Cam așa merge treaba și pe Instagram.

Descrierile mă omoară. Să spunem că o vârstă, un oraș, ar putea fi informații utile dacă intenționez să te combin, că nu vreau să mă dau la unul și apoi să aflu că locuiește unde se agață harta-n cui.

Băi, dar e o modă cu zodia. Nu îmi pot imagina ce urmărește unul care își scrie acolo ”berbec”
A, gata frate, ești berbec? Bun zodia mea de suflet, toată viața mi-am dorit unul, nici nu mai contează că ești un dobitoc și jumătate, zodia să fie!

Sau, din contră

Berbec?!?!?! Doamne ferește, poți să fii Brad Pitt de România, eu cu așa ceva nu mă încurc, că berbec era și fostu’, nu-mi mai trebuie.

Mai e o nenorocire, pe unii trebuie să-i urmărești de rușine. Poate e o persoană pe care n-o înghiți deloc, dar o vezi frecvent, așa că nu îi dai unfollow. Nu de alta, dar cu prima ocazie când o să dai ochii cu ea, o să strige ”pârlita dracu’, după ce că eu îți dau like la toate selfie-urile cu bot de piți-proastă, tot tu îmi dai unfollow?!”.
Da, știe, acum toată lumea are și aplicația aia ca să vezi cine se hotărăște că nu-i mai place moaca ta.

Instagramul e și un fel de radar de relații. Mereu când ieșeam la o cafea și la o bârfă cu fetele ajungeam la capitolul ”auzi fată, da’ Florica o mai fi cu Ion?”.
Răspunsul corect era ”nu știu fată, da’ stai că mă uit acum dacă se mai urmăresc pe Instagram”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *