Cum e viața când nu ai un bărbat în casă

Nu e o postare d-aia lacrimogenă în care povestesc eu de singurătăți și de lipsa unei mâini pe craci că nici nu-i cazul și nici nu-mi plac dramele.

Cu toate că o tot bag eu vrăjeli cu femeie independentă, care se descurcă cu toate, jur că sunt unele momente în care nu știu ce ar trebui să fac.

M-am plâns deja pe Facebook, acum câteva zile s-a înfundat cada. Pe bune că am întrebat toate persoanele care mi-au ieșit în cale cum se desfundă o cadă, mai urma să întreb pe la coadă la alimentară.
Tot primesc mail-uri cu recomandări de cărți. Să fiu a naiba dacă am dat de ceva care chiar mă interesează, cum ar fi ”Ghid practic: cum se ascute un cuțit”. Da, în teorie știu și eu, sunt două variante. Cu o șmecherie d-aia de piatră sau cu alt cuțit, păcat că am doar unul. Pe de altă parte, nici nu m-as băga, cine știe cum îmi tai degetele.

Doamne ferește să se ardă un bec. Nu-s sclifosită, nu mi se rup unghiile dacă îl schimb, nici nu pare mare chestie. Problema e, cum ajung la bec? Că nici urcată pe scaun nu cred că am șanse.
Mi-a spus mie vecinul de la 2 acum ceva timp că pot să apelez la el dacă am nevoie de ceva. Treburi d-astea casnice s-or pune?

Altă chestie nașpa, nu ai bere sau vin în casă ca să pui la friptură. Nici dacă există băutură nu e bine, că n-am chestie d-aia pentru vin. O singură dată a ajuns o sticlă prin frigider, m-am chinuit de m-a luat dracu’. Am găsit un cui pe balcon și l-am înfipt în dop cu ciocanul de bătut carnea pentru șnițele. 20 de minute mai târziu, am reușit.

Mi-a mai zis cineva că ar trebui să mă mărit ca să scap de grijile astea.

Poftim, bărbații se plâng că îi iau femeile din interes, că vor bani. Păi mie mi se pare și mai tragic să mă mărit cu săracul om ca să-mi desfunde wc-ul.

Pe principiul ăsta, soțul să fie bucătar, iar amantul instalator, te-ai scos pe viață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *