Ai grijă ce-ți dorești, prăpădito

Am citit multe articole despre drăcii pe care și le doresc oamenii în 2018 și logic că am sărit și eu moț să spun ce vreau. Mă rog, oamenii o dădeau pe d-alea lacrimogene, că ei vor sănătate, dragoste, sau că nu vor nimic, că le au deja pe toate. Alo, păi n-ar mai încăpea niște țoale în dulapul ăla?

Trecând peste momentul meu de superficialitate de piți, mi-am mai dorit și eu nebunii siropoase. În fiecare an, de ziua mea, când suflam în lumânări, dorințele mele erau cam așa: să mă placă Gigel, să se despartă Ionel de mine singur, fără să-i zic eu, etc.
Și acum 2 aniversări am schimbat tactica, că nu mergea niciodată. Da, sunt și eu om, am zis în gând că vreau fericire. Probabil a bătut din palme boss-ul de sus că la scurt timp mai târziu aveam și d-aia. Mă și gândesc ce o fi zis ”A naibi păcătoasă, în sfârșit ceri și tu ceva decent, nu să-ți ia tac-to alt telefon”.

Hai că m-am lungit. Deci, ce vreau pentru 2018?!

Să nu mai fiu o lepră ordinară.
Să învăț și eu că praful nu se șterge doar când ajunge de 3 degete, că aspiratorul nu mușcă, că patul se face zilnic, nu doar când schimbi lenjeria, etc. Fii gospodină prăpădito, că mai ai 10 ani și poate te măriți. Apoi o să-ți iei bătaie de la bărbat și o să fie vina ta, că nu ți-ai pus bine dorințele pe 2018.
Nu, încercam doar să fiu amuzantă, prin terminarea condiției mele de lepră mă refer că poate încep să fac și eu ceva productiv cu existența mea.

Să nu mai devorez atâta carne.

Nu e legat nici de iubirea pentru animale, nici de ăștia de pe Instagram care postează legume în stânga și-n dreapta, ci doar că m-a dus pe mine capul ăla blond că n-o fi bine să mănânci carne la fiecare masă. Zici că toți canibalii care au murit s-au reîncarnat în mine.

Să-mi mai mișc curul din când în când.
Nu zic, și celălalt mișcat din cur te întreține într-o oarecare măsură, dar eu mă refer la sport pe bune. Că așa, fac și eu, mă mișc de pe o parte pe cealaltă în pat, fac ture de la dormitor la bucătărie cu farfuriile în mână, etc. Ar trebui să-mi lipesc în frunte o poză cu mine din perioada în care aveam cu 10 kg mai mult ca să mă izbească în față de fiecare dată când mă uit în oglindă. Iar vrei să fii cât purceaua și să nu pună nici dracu’ mâna pe tine? A? Nu, glumesc, se găseau hăndrălăi și când eram butoi, nu era asta problema.

Să nu mai fiu o flegmatică nenorocită.

Cu toate că, asta deja a început să îmi iasă, am făcut progrese remarcabile. Nu mă mai uit urât la copiii urlători de pe stradă și mă opresc să mângâi fiecare pisică puricoasă care îmi iese în cale. Iau flori și pătrunjel de la băbuțe, sunt drăguță cu vecinii, pe bune că îmi dau silința. A, vă spuneam eu că nu mă salută toți vecinii din bloc, că nu s-au prins că m-am mutat acolo și că nu sunt doar în trecere. S-au conformat de când m-am dus prima dată să plătesc asociația, aparent acolo e toată bârfa. Știți cum se adună babele pe la țară la câte o bancă? Exact așa arătau și ăștia, că majoritatea au peste 50 de ani, doar că varianta mai modernă, înghesuiți la parterul blocului.

Da, tura asta vă întreb pe voi dacă aveți dorințe mai de doamne-ajută pentru 2018(o mașină, o gentuță, pe Mia Khalifa, etc). Și să nu dea naiba să mă lăsați cu întrebarea în aer ca pe proastă.

7 thoughts on “Ai grijă ce-ți dorești, prăpădito”

  1. O singura dorinta cred ca am pe 2018 , sa se trezeasca tipa aia pe care am dezamagit-o si sa vada ca ii trebuiesc …. adica ca are nevoie de mine , genul ala obsesiv …. meama cum a sunat asta . Macar prin mesaju asta sa te fac sa razi (cred ca e amuzant nu bag mana-n foc ) ca mi-ai facut ultimele doua seri de cand te urmaresc.

      1. Oo da Silvian si Fifty Shades of Grey ,ma bine dispune faptu ca am reusit sa te fac sa razi . Astept urmatoarea peripetie:)))

  2. Ma scuzati…cine-i Mia Khalifa? :)) si de ce ar trebui sa mi-o doresc? Pe de alta parte, o geanta noua nu mi-ar strica 😉

    1. Dacă punem în balanță Mia și o geantă, nici nu mai contează cine e :)))). Chiar mă gândeam ce ar trebui să îmi fac cadou de Moș Nicolae, mulțumesc pentru idee :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *