Cum e viața când n-ai țâțe

Vine un moment al vieții când, pur și simplu, te resemnezi cu ideea că nu ai și nu vei avea niciodată țâțe. Nu-i capăt de lume, sunt și situații mai rele, de exemplu unele nu au creier și cumva tot reușesc să facă umbră pământului.

Totuși, există niște situații mai puțin plăcute.

Nimeni nu le observă.
Mereu ochii bărbatului se fixează la nivelul ăla, de aici și tona de glume de tipul ”vezi că ochii sunt mai sus”. Eu sunt asigurată din punctul ăsta de vedere, sunt mereu privită în ochi că mai jos n-au ce să vadă.

Dacă ai un gagic nașpa, o să facă mișto de tine. Aveam eu unul, mereu îmi spunea că pentru bube există alifii, asta în condițiile în care, atunci când mă vedeam cu el, aveam cu 9-10 kg mai mult decât acum, deci o tentă tot aveam.

E treaba aia, că, dacă iubitul tău te înșală, va căuta la cealaltă ceva ce tu nu ai . Cu alte cuvinte, eu știu deja la ce ar trebui să fiu atentă.

Dacă la haine trebuie să mă rog cu 3 zile înainte ca să găsesc un XS, la sutiene n-am treabă, nu se bate nimeni pe cele mai mici mărimi.

Știți momentul când îți bagă prima dată un tip mâna pe sub bluză? La mine îl simt cum mai caută, parcă se întreabă în gând ”asta-i tot?”.

E replica aia pe care o folosesc femeile ca să-și scoată bărbații când bârfesc la cafea cu fetele: ”nu mărimea contează, ci sufletul”. Cred că așa va spune și al meu când o să iasă la bere, ”nu țâțele contează, ci curul”.

5 thoughts on “Cum e viața când n-ai țâțe”

  1. Daca la capitolul cur stai bine, nu vor exista probleme.. great ass > big tits… Dar Acum na.. depinde de norocul tau la băieți

  2. Nu te mai plange atata. Si barbatii vor mai mult si mai mare. Ca si noi avem …hmmm…fanteziile noastre. Cum si noi visam picioare lungi, funduri rotunde si tate mari, asa si unele vor patratele si minim 19 cm. Ca una nu ar zice bai, da’ creier are omu’ asta? Prea putine sunt cele care apreciaza altceva. Ideal e ala cu care vrei sa fii indiferent de ce vor altii. Si orice femeie compenseaza cu ceva unele lipsuri fizice. Cu barbatii…hmmm….greu..

    1. Nu ma plangeam, ci faceam misto de mine.
      Da, sunt de acord, oricum, cand e sa ne loveasca, ne loveste si gata. Nu mai conteaza ca are nasul prea mare sau gleznele prea groase :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *